Veelgestelde vragen

 

 • Worden mijn behandelingen vergoed?
  Voor deze informatie kunt u navraag doen bij uw zorgverzekering of u kunt bij www.defysiotherapeut.com een link vinden naar het vergoedingenoverzicht dat bij uw polis hoort. Met bijna alle zorgverzekeringen heeft Fysiotherapie Made 2 Move in 2023 een overeenkomst afgesloten, alleen niet met Just en Zorg&Zekerheid.
 • Hoe kan ik een afspraak afzeggen?
  Als u uw afspraak wilt afzeggen, dan kunt u dit 24 uur van tevoren doen. Indien u binnen de 24 uur afzegt, dan wordt de afspraak in rekening gebracht. U kunt zich afmelden via Contact
 • Kan ik ook aan huis worden behandeld?
  In bepaalde gevallen vindt (een deel van) de behandeling aan huis plaats (bijvoorbeeld wanneer u door uw aandoening moeilijk naar de praktijk kunt komen). Dit gaat echter alleen met verwijzing van een arts/specialist.
 • Wat zijn de openingstijden?
  Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00
 • Als een specialist uit het SMC mij verwijst voor fysiotherapie, moet ik dan naar Made 2 Move?
  Nee. Uiteraard kunt u bij ons terecht, maar u heeft een vrije keuze voor fysiotherapie. U mag met deze verwijzing ook naar een andere praktijk.
 • Wat moet ik meenemen naar de eerste afspraak?
  Identificatie bewijs (ID kaart, paspoort), uw verzekeringspas en (indien nodig) een verwijsbrief van de arts of specialist.
 • Heeft Made 2 Move een klachtenregeling?
  Heeft u onverhoopt klachten over de behandeling of de manier waarop wij met u omgaan, dan is het goed om dat kenbaar te maken. Voor uzelf, voor andere cliënten en voor de kwaliteit van de fysiotherapie.
  Made 2 Move hanteert een klachtenprocedure. U kunt een gesprek aangaan met uw behandelde therapeut, of als u dat prettiger vindt, met een andere therapeut uit de praktijk. U kunt natuurlijk ook een brief of email sturen.
 • Wat zijn de tarieven?De tarieven van onze behandelingen ziet u in de tabel hieronder.
 • Hoe wordt mijn privacy gewaarborgd?
  Made 2 Move fysiotherapie respecteert en beschermt uw privacy. In alle behandelruimtes is de privacy gewaarborgd. De praktijk hanteert een privacyreglement. Dit betekent dat uw persoonsgegevens en behandeldossier in een beveiligd computerbestand zijn opgeslagen. Dit is niet toegankelijk voor derden.

   

  De praktijk heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten voor 2024. De praktijk declareert dan rechtstreeks aan de verzekeraar. De tarieven hieronder gelden indien u geen aanvullende verzekering voor fysiotherapie heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar.

  Annuleert u de afspraak minder dan 24 uur van tevoren of komt u niet opdagen, dan brengen wij hiervoor kosten in rekening. Wij kunnen deze niet bij uw zorgverzekering declareren.

  Behandeling Tarief
  Zitting Fysiotherapie € 37,50
  Screening € 20,00
  Intake en onderzoek na screening € 46,50
  Intake en onderzoek na verwijzing € 46,50
  Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek (consult) € 55,00
  Telefonische zitting € 20,00
  Toeslag voor uitbehandeling aan huis € 16,00
  Toeslag voor uitbehandeling inrichting € 16,00
  Niet nagekomen afspraak € 30,00