Behandelingen

 

Wilt u onder professionele begeleiding werken aan uw herstel?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze praktijk bestaat uit 2 behandelruimtes, waarbij één van de ruimtes voorzien is van alle benodigde oefenmateriaal. Zo kunnen wij voor u een optimaal behandelplan opzetten, zodat u weer snel op de been bent.

 

 • Traumatisch letsel
  Deze praktijk neemt deel uit van het Traumanetwerk van het Maasstad Ziekenhuis en neemt iedere week deel uit van een traumabespreking met traumachirurgen, artsen in opleiding en fysiotherapeuten voor het bepalen van de beste behandeling na bijvoorbeeld een botbreuk.
 • Pols- en handklachten
  Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van pols- en/of hand gerelateerde klachten en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Handtherapie.
 • Knieklachten
  Wij hebben ervaring met het behandelen van verschillende knieklachten. O.a. meniscusklachten, revalidatie na voorste kruisband ruptuur/reconstructie, TKP (knieprothese), patellaluxatie (knieschijf uit de kom), instabiliteitsklachten, PFPS (pijnklachten rondom de knieschijf), artrose (slijtage) en fracturen (botbreuken).
 • Schouderklachten
  De volgende schouderaandoeningen zien wij regelmatig in de praktijk: Peesontstekingen, slijmbeursontsteking, revalidatie na een rotatorcuffrepair (peesscheur), TSP (schouderprothese), Neerplastiek (vergroten van de ruimte in het schoudergewricht), schouderluxatie (schouder uit de kom), instabiliteitsklachten, artrose (slijtage) en fracturen (botbreuken)
 • Heupklachten
  Na bijvoorbeeld een fractuur (botbreuk van het bovenbeen) , plaatsing van een plaat en/of schroef, of na het plaatsen van een nieuwe heupprothese kunt u bij ons terecht voor een professionele aanpak. Ook bij klachten van artrose (slijtage) en instabiliteit heeft oefentherapie een meerwaarde.
 • Rug- en nekklachten
  U kunt bij ons terecht voor het behandelen van wervelkolom gerelateerde klachten. Middels arthrokinematische mobilisaties (teweegbrengen van de juiste beweging in het gewricht) zorgen wij weer voor een optimale beweeglijkheid van de wervelkolom.
 • Longproblematiek
  Naast het geven van therapie voor orthopedische klachten, behandelen wij ook longaandoeningen, zoals COPD, astma, longemfyseem en na een lobectomie (verwijdering van een deel van de long).
 • Looptraining
  Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van vaatvernauwingen in de benen (Claudicatio ofwel etalagebenen). Hierbij zal looptraining centraal staan in de behandeling en zal de fysiotherapeut samen met u een persoonlijk, specifiek trainingsprogramma opstellen.  Wij zijn aangesloten bij het landelijk claudicationetwerk, waarbij er viermaal per jaar overleg plaatsvindt tussen de vaatchirurgen en de fysiotherapeuten uit de omgeving.

U kunt uiteraard ook bij ons terecht wanneer uw klacht hier niet bij staat (met en zonder verwijsbrief).