Wij stellen ons graag aan u voor:

Leon Boudesteijn / BIG registratienummer 2904686104

"Sinds 1997 ben ik werkzaam in het ziekenhuis van Spijkenisse. Na 12 jaar klinische en poliklinische ervaring zag ik een enorme uitdaging in het starten van mijn eigen praktijk: Made 2 Move! Naast de ervaring in het ziekenhuis, werk ik in de praktijk veel met mensen die revalideren van een operatie. Ik heb de opleiding Handtherapie gedaan en sta ik ingeschreven in het Chronisch Zorgnet voor de behandeling van mensen met COPD, Post-Covid en Perifeer Arterieel Vaatlijden (etalagebenen)".


Martijn Buth / BIG registratienummer 59920042004

"Al vanaf jonge leeftijd heeft sportief bewegen een grote rol gespeeld in mijn leven.  Er ontstond buiten een hoop vreugde, al vroeg een fascinatie voor het lichaam als bewegingsapparaat. In mijn jeugd als voetbalspeler ben ik onvermijdelijk in contact gekomen met meerdere blessures die mij hebben doen inzien dat er naast rust vooral inspanning en oefening nodig zijn om het weefsel weer voor te bereiden en belastbaar te maken voor de uit te voeren taken en bewegingen. Door mijn persoonlijke ervaringen met schouderblessures is er een specifieke interesse ontstaan voor het schoudergewricht, waardoor ik mij sinds 2017 heb aangesloten bij het Schoudernetwerk Rotterdam en Drechtsteden. Belastbaar zijn is niet alleen een kwestie van trainen, er is ook de invloed van stress en emoties op de belastbaarheid van het lichaam. Om mensen meer inzicht en gevoel te kunnen geven in deze vaak onbewuste processen ben ik sinds 2019 gestart aan de Academie voor Haptonomie in Doorn".


Frederique Abbas / BIG registratienummer 1992799104

In 1998 geboren in Maasland en sinds 2000 wonend in Middelharnis. Het vak fysiotherapie is mij met de paplepel ingegoten. Na het behalen van mijn bachelor fysiotherapie in 2020 aan de Hogeschool Rotterdam, heb ik de cursus Dry needling succesvol afgerond. Sinds september 2022 ben ik de opleiding tot Osteopaat aan de I.A.O. te Antwerpen gestart, een mooie aanvulling van nieuwe kennis en technieken wat ik zoveel als mogelijk naast mijn fysiotherapeutische handelingen in de praktijk probeer toe te passen. In mijn vrije tijd ben ik sportief bezig en speel ik graag een potje korfbal.