Veelgestelde vragen

Worden mijn behandelingen vergoed?
Voor deze informatie kunt u navraag doen bij uw zorgverzekering of u kunt bij www.defysiotherapeut.com een link vinden naar het vergoedingenoverzicht dat bij uw polis hoort. Met bijna alle zorgverzekeringen heeft Fysiotherapie Made 2 Move in 2023 een overeenkomst afgesloten, alleen niet met Just en Zorg&Zekerheid.

Hoe kan ik een afspraak afzeggen?
Als u uw afspraak wilt afzeggen, dan kunt u dit 24 uur van tevoren doen. Indien u binnen de 24 uur afzegt, dan wordt de afspraak in rekening gebracht. U kunt zich afmelden door te bellen naar 0181-658975 of mailen naar info@fysiotherapiemade2move.nl

Kan ik ook aan huis worden behandeld?
In bepaalde gevallen vindt (een deel van) de behandeling aan huis plaats (bv. wanneer u door uw aandoening moeilijk naar de praktijk kan komen). Dit gaat echter alleen met verwijzing van een arts/specialist.

Wat zijn de openingstijden?
Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00

Als een specialist uit het SMC mij verwijst voor fysiotherapie, moet ik dan naar Made 2 Move?
Nee. Uiteraard kan u bij ons terecht, maar u heeft een vrije keuze voor fysiotherapie dus mag u met deze verwijzing ook naar een andere praktijk.

Wat moet ik meenemen naar de eerste afspraak?
Identificatie bewijs (ID kaart, paspoort), uw verzekeringspas en (indien nodig) een verwijsbrief van de arts of specialist.

Heeft Made 2 Move een klachtenregeling?
Heeft u toch klachten over de behandeling of de manier waarop wij met u omgaan, dan is het goed om dat kenbaar te maken. Voor uzelf, voor andere cliënten en voor de kwaliteit van de fysiotherapie.
Made 2 Move hanteert een klachtenprocedure. U kunt een gesprek aangaan met uw behandelde therapeut, of als u dat prettiger vindt, met een andere therapeut uit de praktijk. U kunt natuurlijk ook een brief of email sturen.

Hoe wordt mijn privacy gewaarborgd?
Made 2 Move fysiotherapie respecteert en beschermt uw privacy. In alle behandelruimtes is de privacy gewaarborgd. De praktijk hanteert een privacyreglement. Dit betekent dat uw persoonsgegevens en behandeldossier in een beveiligd computerbestand zijn opgeslagen. Dit is niet toegankelijk voor derden.

Wat zijn onze tarieven?

Zitting Fysiotherapie € 34,00
Screening € 17,00
Intake en onderzoek na screening € 44,00
Intake en onderzoek na verwijzing € 42,00
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek (consult) € 49,70
Telefonische zitting € 20,00
Toeslag voor uitbehandeling aan huis € 16,00
Toeslag voor uitbehandeling inrichting € 10,00
Niet nagekomen afspraak € 22,00

De praktijk heeft met de meeste zorgverzekeraars prijsafspraken gemaakt. De praktijk declareert dan rechtstreeks aan de verzekeraar. Bovengenoemde tarieven gelden indien u geen aanvullende verzekering heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar.

Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.